logo Vis Technical Services white new

Motorrevisie

revisie motor
motorrevisie
zundap

Motoren repareren of vervangen

Moet de motor van uw motorfiets dringend gereviseerd worden? Bij Zündappdokter weten we er wel raad mee. We zijn gespecialiseerd in motorrevisie en kunnen verschillende onderdelen modificeren (bv. cilindersets of maximaal aantal cc) of lassen.

Als uw voertuig er al heel wat kilometers op heeft zitten, dan kan het immers nodig zijn om verouderde onderdelen te vernieuwen. U ondervindt zelf misschien al dat uw motor begint te haperen als hij:

Uw motor laten nakijken of repareren?

Vraag dan vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

zundap

(Motor)modificaties naar wens

Uw motorblok onderwerpen we aan een grondige inspectie en lappen we vakkundig weer op. Zodra we klaar zijn met glasparelstralen en een egale verflaag gespoten hebben, ziet het er weer uit alsof u het pas gekocht heeft.

Mocht de motor helaas niet meer te redden zijn, dan kunnen we een nieuwe voor u bestellen. Daarnaast repareren of vervangen we versnellingsbakken, krukassen en vertandingen.

Ongeacht of we voor ervaren crossers of amateurrijders aan de slag gaan, wij gebruiken enkel originele onderdelen en monteren ze tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Geef ons vlug een seintje.

revisiemotor